Privatumo ir „Cookie“ slapukų naudojimo politika

UAB „Darbintera“ (toliau - Kompanija) gerbia vartotojų privatumą. Mes pasiryžę saugoti savo klientų privatumą teikdami personalizuotas paslaugas, sąžiningai bei teisėtai tvarkyti ir prižiūrėti Jūsų pateiktus registracijos/prenumeratos duomenis. Kompanijos valdoma svetainė CVME.LT atsakingai saugo Jūsų privatumą. Ši privatumo politika aprašo, kokią asmeninę informaciją mes renkame ir kaip mes ją naudojame.

Kompanija vadovaujasi Lietuvos Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatymu, kitais Lietuvos Respublikos teisės aktais ir yra įregistruota Asmens duomenų valdytojų valstybės registre Nr. P5849.

Informacija, kurią mes tvarkome

Mūsų pagrindinis tikslas tvarkant Jūsų asmeninę informaciją yra suteikti Jums sklandžią, efektyvią ir asmeninius poreikius tenkinančią patirtį, kol Jūs naudojatės mūsų paslaugomis. Tai leidžia mums teikti paslaugas ir atlikti funkcijas, kurios labiausiai atitinka Jūsų poreikius ir padeda pritaikyti mūsų paslaugas taip, kad jos būtų lengviau ir greičiau suprantamos.

Mes naudojamės interneto analitikai skirtais analizuoti įrankiais, tam kad įvertintume svetainės naudojimosi rodiklius, kai mūsų vartotojai naršo mūsų svetainėje. Tai padeda mums išsiaiškinti ką jie daro svetainėje, kokią naršyklę jie naudoja, kokią operacinę sistemą ir t. t. Tačiau, šie analitiniai duomenys, surinkti JavaScript programinės kalbos pagalba, nėra susijęs su asmeninės informacijos identifikavimu, t.y. Jūs nebūsite identifikuojami jokiems tikslams, pasinaudojant šia surinkta informacija

Mūsų renkami asmens duomenys

Darbovietė, elektroninio pašto adresas, gimimo data, gyvenamoji vieta (adresas), pavardė, vardas telefono numeris. Vartotojui pačiam pateikus – asmens kodas, tačiau Kompanija šio asmens duomens pateikti neprašo. Duomenys saugomi 2 metus, išskyrus kitus atvejus, numatytus Lietuvos Respublikos galiojančiuose teisės aktuose dėl tokių duomenų saugojimo ilgesnio termino. Pasibaigus asmens duomenų, jų kopijų saugojimo terminui, asmens duomenys ištrinami, kopijos rašytinėse laikmenose - sunaikinamos naudojantis atitinkama biuro įranga.

Duomenų gavėjai ir gavėjų grupės

Įmonėms, ieškančioms darbuotojų (darbdaviai); įmonėms, kurios užsisako paslaugą gauti asmens duomenis Kompanijos valdomoje svetainėje www.cvme.lt.
Atskirais atvejais, Jūsų asmens duomenys gali būti teikiami tokias pat arba panašias paslaugas teikiantiems juridiniams asmenims, tiesiogiai susijusiais su UAB „Darbintera" ir gavusiems jos sutikimą. Taip pat Jūsų asmens duomenys gali būti gaunami iš panašias paslaugas teikiančių juridinių asmenų aukščiau išdėstytiems tikslams. Projekte esančių duomenų kopijavimas platinimo, ar bet kokiais kitais tikslais, yra draudžiamas, be raštiško UAB „Darbintera" sutikimo.

Duomenų teikimas į trečiąsias šalis

Jungtinė Karalystė, Norvegija, Vokietija.
Jūsų duomenys bus matomi arba dalinai matomi registruotiems www.cvme.lt klientams, ieškantiems darbuotojų.

Jūsų teisės ir pareigos

Asmuo, prisiregistravęs CVME.LT prisiima atsakomybę už pateiktą informaciją, kuri privalo atitikti teisybę bei sutinka, kad atsako už žalą ir nuostolius, kurie gali kilti dėl melagingos informacijos pateikimo.

Jūs turite teisę reikalauti, kad Jums būtų leista susipažinti su Kompanijos tvarkomais Jūsų asmens duomenimis bei kaip jie yra tvarkomi ir prašyti tokius duomenis Jums pateikti. Vieną kartą per kalendorinius metus duomenys gali būti teikiami neatlygintinai, tačiau kitais atvejais už duomenų teikimą gali būti nustatytas atlygis, neviršijantis duomenų teikimo sąnaudų.

Jūs turite teisę reikalauti, kad Kompanija nemokamai pataisytų visus Jūsų asmens duomenų netikslumus. Taip pat Jūs turite teisę nesutikti, kad būtų tvarkomi Jūsų asmens duomenys bei kad jie būtų atskleisti trečiosioms šalims, išskyrus jei tai reikalinga tinklalapyje nurodytoms paslaugoms teikti.

Jeigu jūs lankotės mūsų interneto svetainėje CVME.LT, mes taip pat renkame informaciją, kuri atskleidžia mūsų teikiamų paslaugų naudojimo ypatumus arba automatiškai generuojama vizitų statistika.

„Cookies“ slapukų naudojimas

Mes savo svetainėje naudojame įvairius slapukus. Jei jūs nežinote, kas yra slapukai, kaip juos kontroliuoti arba ištrinti, tada mes rekomenduojame Jums aplankyti http://www.aboutcookies.org, čia rasite išsamią informaciją.
Toliau pateiktame sąraše yra aprašomi šioje svetainėje naudojami slapukai ir kaip mes juos naudojame.

„Google Analytics“ analitinių duomenų įrankis

Mes naudojame šią programą, tam kad galėtume geriau suprasti, kaip lankytojai naudojasi svetainės turiniu. Rinkdami šiuos duomenis mes siekiame užtikrinti efektyvesnes svetainės naudojimo funkcijas bei palengvinti vartotojo patirtį. Vartotojo duomenys yra anoniminė informacija.
Daugiau apie „Google Analytics“ duomenų apsaugą galite sužinoti čia: http://www.google.lt/analytics/learn/privacy.html

Socialinių tinklų mygtukai

Šios svetainės puslapiuose pamatysite daugelį socialinių tinklų mygtukų. Tai leidžia vartotojams dalintis arba žymėti tinklalapyje pateiktą informaciją. Esantys mygtukai yra: Twitter, Google +1, Facebook „Like“ ir „LinkedIn“ „Share“, „Pinterest“. Siekiant įdiegti šiuos mygtukus ir prijungti juos prie atitinkamų socialinių tinklų ir išorinių svetainių, yra naudojami programavimo scenarijai ne iš kompanijos svetainės URL domenų. Jums reikėtų žinoti, kad šios svetainės gali rinkti informaciją, apie tai ką Jūs veikiate visame internete, įskaitant ir kompanijos svetainės URL. Taigi, jei jūs spustelėsite, bet kurį iš šių mygtukų, šios svetainės įregistruos šį veiksmą ir tokiu būdu galės naudoti šią informaciją. Kai kuriais atvejais šios svetainės užregistruos Jus kaip lankytoją, kuris lankėsi svetainėje atitinkančioje kompanijos URL bei konkrečius svetainės puslapius. Jeigu Jūs net nespaudžiate puslapyje pateiktų mygtukų, tačiau esate prisijungęs prie savo paskyros, pavyzdžiui, „Google+“ arba „Facebook“, pasitikrinkite, kaip tiksliai šios paskyros renka informaciją ir sužinokite, kaip atsisakyti ar ištrinti, tokią informaciją. Jūs turėtumėte patikrinti atitinkamas privatumo politikos nuostatas, kiekvienoje iš šių svetainių.
Komentavimas vyksta facebook įskiepio pagalba. Anoniminis komentavimas nėra galimas.

Tiesioginė rinkodara

Jūsų asmens duomenys tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais tik turint išankstinį Jūsų sutikimą. Registruodamiesi Kompanijos valdomoje svetainėje CVME.LT Jūs galite sutikti arba nesutikti, kad Jūsų asmens duomenys būtų tvarkomi tiesioginės rinkodaros tikslais.

Jūsų privatumo kontrolė

Atkreipkite dėmesį, jei nerimaujate dėl privatumo apsaugos, Jūs bet kada galite pakeisti savo naršyklės nustatymus ir išjungti slapukus. Išjungti visų svetainės slapukų nerekomenduojama, nes tai gali sukelti nepatogumus naudojantis kitomis svetainėmis, kur Jūs pageidaujate, kad Jus įsimintų. Geriausias variantas yra išjungti arba įjungti slapukus kiekvienam skirtingam svetainės pagrindui. Paskaitykite savo naršyklės dokumentacijoje pateiktas instrukcijas apie tai, kaip geriausia blokuoti slapukus ir kitus stebėjimo mechanizmus. Šios interneto naršyklės privatumo valdymo nuorodos taip pat gali būti naudingos.

Specialus įspėjimas dėl „Google“ reklamos

Bet kokios reklamos, kurias pateikia Google Inc. I susijusios kompanijos gali būti kontroliuojamos naudojantis „cookies“ slapukų programa. Pagal šiuos slapukus reklamos pateikimas priklauso nuo to, kokiose svetainėse Jūs lankotės. Išmokite kaip atsisakyti Google slapukų naudojimo. Kaip ir buvo paminėta anksčiau visi Google „cookies“ slapukų būdų sukaupti duomenys yra Google nuosavybė.

Duomenų saugumas

IĮ „OWEXX“ yra įdiegusi reikiamą įrangą, kuri turi užtikrinti vartotojų duomenų saugumą nuo įsilaužimo ar neteisėto panaudojimo, pakeitimo, neteisėto ar atsitiktinio sunaikinimo. Serverių priežiūrą vykdo sertifikuoti IĮ „OWEXX“ specialistai.

Kontaktinė informacija

Jei turite klausimų dėl šios privatumo politikos nuostatų ar norite pateikti prašymą dėl prieigos prie savo asmens duomenų, pataisymų ir nesutikimo, galite siųsti elektroniniu paštu info@cvme.lt, pasirašę saugiu elektroniniu parašu. Kitu atveju – prašome kreiptis raštu. Prašyme turite aiškiai nurodyti savo vardą ir pavardę. Esant būtinybei, Jums bus pateikti detalesni paaiškinimai.

Projekte esančių duomenų kopijavimas bet kokiais tikslais yra draudžiamas, be raštiško UAB „Darbintera" leidimo.