maisto produktų ir žaliavų ruošimas patiekalų gamybai.
Karštųjų patiekalų gamyba.
Virėjo darbo vietos parengimas, pasirenkant inventorių, įrenginius, įrankius, patogiai ir saugiai juos išdėstant.
Darbas a la carte (restorano tipas, kur maisto galima užsisakyti išsirenkant sudedamąsias patiekalo dalis) restorane.
Darbo pobūdis: Komandinis darbas
Išsilavinimas: Profesinė kvalifikacija
Darbo patirtis: Nuo 2 metų
Gebėjimai: nenurodoma
Virėjo profesinė kvalifikacija.
Virėjo darbo patirtis (bent dviejų metų).
Aistra maisto gamybai ir darbui virtuvėje.
Noras profesionaliai gaminti patiekalus bei nuolatos ieškoti galimybių gerinti darbo kokybę.
Gebėjimas dirbti komandoje.
Darbštumas, atsakingumas, punktualumas, kruopštumas, kūrybiškumas.
1898–2280 € per mėnesį prieš mokesčius